Lippujärjestelmän muutoksen johdosta kaikki tapahtumamme eivät ole tällä hetkellä myynnissä. Päivitämme tilaisuusluetteloa jatkuvasti. Pahoittelemme mahdollista vaivaa. Voit hakea tapahtumaa myös lippu.fi verkkokaupasta.

Lipunostajalle

Voit hankkia liput joko kätevästi netistä 24/7 – tai turvallisesti ja monipuolisilla maksutavoilla lähimmästä palvelupisteestämme.

Tuki

Apua ja Asiakaspalvelu

Omat sivut ja tilaukset

Lippukaupat

Lahjakortti

Maksa liput Klarnalla

Lippuvakuutus

Fan Guarantee

Puhelinpalvelu

Jos haluat varata lippuja puhelimitse tai sinulla on kysymyksiä tekemästäsi varauksesta, niin voit soittaa puhelinpalveluumme:

0600 10 300 (1,98 euroa/min+pvm)
Avoinna ma-pe 8-17

Voit useimmiten tehdä noutovarauksen tai laskuvarauksen. Noutovaraukset voi lunastaa lippukaupoista.

Mikäli et nouda lippuja annetun ajan sisällä niin varaus peruuntuu automaattisesti. Lippukaupat perivät omat käsittelykulunsa noudon yhteydessä.
Laskuvarauksen liput lähetetään annettuun osoitteeseen maksettuasi ne. Laskuvaraukset peruuntuvat automaattisesti, jos laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä.

Du kan boka biljetter per telefon. Vår kundservice betjänar dig under följande tider: Må-Fre 8-17. 0600 10 300 (1,98 euro/min+lna) 

You can also order tickets by phone. Our customer service is open on Monday-Saturday 8-17, 0600 10 300 (1,98 euro/min+lnc) 

Toimitusehdot

Tarkista varauksesi ja lippusi huolella. Pääsääntöisesti maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä palauteta tai lunasteta takaisin.
Lipun hinnan lisäksi Lipputoimisto perii asiakkaalta kulloinkin voimassa olevan toimitus- ja/tai palvelumaksun.

Lippujen vaihto ylitsepääsemättömän esteen vuoksi:Viesti sähköpostilla myynti@lipputoimisto  Perimme lippujen muutoksesta 10 € / tilaus.


Lipputoimisto ei korvaa kadonneita, varastettuja tai tuhoutuneita lippuja uudella lipulla eikä rahassa.
Lipputoimisto toimii ainoastaan tapahtuman lipunvälittäjänä. Tilaisuuden järjestäjä vastaa tilaisuudesta ja sen mahdollisesta peruuntumisesta sekä muutoksista ohjelmassa ja aikatauluissa sekä arvonlisäverolaissa säädetyistä velvoitteista. Lipputoimisto ei vastaa osaksikaan tilaisuuden peruuntumisesta tai ohjelma- ja aikataulumuutoksista eikä näistä mahdollisesti aiheutuvista kustannuksista ja vahingoista, kuten lippujen hinnan palautuksesta asiakkaalle. Lipputoimisto palauttaa peruuntuneen tapahtuman toimitus- ja palvelumaksuilla vähennetyt lippujen hinnat pyynnöstä asiakkaalle kuitenkin, mikäli Lipputoimisto ei vielä ole tilittänyt niitä tilaisuuden järjestäjälle. Mikäli Lipputoimisto palauttaa rahoja, tämä käytäntö sovitaan erikseen tapahtuman järjestäjän kanssa.

Asiakas on velvollinen tarkastamaan, että tapahtuma ei ole peruuntunut sekä muut tapahtumaan liittyvät tiedot ja muutokset (esim. soittoaika, ikäraja, aukioloaika) Lipputoimisto tai tapahtuman nettisivuilta. Tapahtuman siirtyessä tai peruuntuessa taikka ohjelman tai aikataulun muuttuessa toimitus- ja palvelumaksuja ei palauteta. Lipputoimisto tiedottaa mahdollisista tapahtuman peruuntumisista sekä ohjelma- tai aikataulumuutoksista sähköpostitse niille asiakkaille, jotka ovat antaneet sähköpostitietonsa lipunoston yhteydessä.


Mikäli tilaisuuteen on tarjolla erityisryhmien lippuja (esim. eläkeläis-, opiskelija- tai muita vastaavia alennuslippuja) on lipunhaltijan varauduttava esittämään alennukseen oikeuttava todistus tapahtuman sisäänkäynnin yhteydessä.

Tilaukset ovat voimassa vain annettuun eräpäivään saakka. Varausajat vaihtelevat tapahtumakohtaisesti. Tarkista varausaikasi tilauksen teon yhteydessä. Mikäli tilausta ei lunasteta tai laskua makseta annettuun eräpäivään mennessä, varaus raukeaa ja tilauksessa olleet liput palautuvat automaattisesti takaisin myyntiin.

Ostettujen lippujen jälleenmyynti on kielletty ilman Lipputoimiston lupaa.

Mikäli tapahtumassa on ostorajoitus, on Lipputoimistolla oikeus peruuttaa myynti ja mitätöidä ostorajoituksen ylittävät liput tilauksesta.

Seuraa meitä

© 2019 Pohjanmaan Lipputoimisto Oy Creamedia